Onderzeiken

Webcams
Meisje gaat voor het eerst aan plassex doen en laat zich onderzeiken in bad

Hij ging me onderzeiken en liet zijn warme urine over mijn tedere lijfje stromen, zodat ik heel nat werd

Voor het eerst zijn pis over mijn lichaam

Het was de eerste keer dat ik warme urine over mijn lichaam liet stromen! Ik vond het wel erg geil en we gaan dit zeker nog een keer doen! Heerlijk, die warme sappen die door mijn schaamhaartjes stromen! Misschien wil ik het ook wel een keer in mijn mond proeven...!

Mijn eerste keer plassex

Plassex... ik vond het altijd zo vies klinken! Ondergezeken worden, is dat niet smerig? Maar mijn vriend wilde het zo graag een keertje uitproberen! Toen heb ik toestemming gegeven en in bad heb ik laten ontgroenen!

Over mijn buikje plassen

Ik was best zenuwachtig hoor, want ik wist niet precies wat de bedoeling was! Hij zei toen tegen me dat ik op de rand van het bad moest gaan zitten en dat hij over mijn buikje heen zou plassen! Ik keek vol verwachting naar zijn plassertje!

Pis stroomde over mijn lijf

Daar verschenen de eerste druppeltjes! Ik voelde hoe zijn plas op me terecht kwam! Een zalig gevoel! Het kietelde mijn buikje een beetje! Ik zag hoe de urine door mijn schaamhaartjes liep, langs mij kutje en een warm gevoel achterliet! Een beetje over mijn tietjes heen en ik slaakte een gilletje van genot!

Meer plassende meisjes

Als je ook zo gek bent op plassende meisjes, moet je zeker even op deze pagina's kijken! Het barst hier van de grieten die pissen en ondergezeken worden!