Slavinnen

Webcams
Ik geil op slavinnen die op alle mogelijke manier mishandeld worden door hun meesters en meesteressen!

Vervelende vrouw wordt een lesje geleerd

Slavin treiteren

Als je vrouw weer eens moeilijk doet en je kunt het niet meer aanhoren, kun je daar natuurlijk met haar over praten, maar effectiever is om het op te lossen zoals de man op de foto! Je bindt je wijf gewoon vast, steekt een bal in haar mond, zodat ze in elk geval niet meer kan zeuren en om het nog een beetje te accentueren, hang je gewoon een paar scherpe klemmen aan haar tepels! Indien ze dan nog steeds te keer gaat, pak je een zweep en mep je er op los! Bekijk hier de volledige cursus!

Haar straf begint met tiet martelingen

Pijn voor slavin

Zou ze ongehoorzaam zijn geweest of wordt ze hier gestraft omdat ze van die kleine tieten heeft? In elk geval heeft haar meester de nodige maatregelen getroffen om haar borsten wat uit te rekken! De methode die hij er voor gebruikt is niet de meest huidvriendelijke en zeker niet de minst pijnlijke! Gemene knijpers bijten in haar tietvlees en ze mag zo nog wel een tijdje blijven staan! Plus, de straf voor deze dame is nog lang niet over! Haha, kom kijken hoe haar - tot nu toe nog - vrolijke gezichtje zal verrekken van de pijn!

Paars afgeknelde tieten van rijpe vrouw

Slavinnen tieten

Een mooie rijpe dame die moet boeten voor haar ongehoorzaamheid! Haar meester beveelt haar uit de kleren te gaan en zal haar eens flink te grazen nemen! Die grote tieten van haar brengen hem op leuke ideen! Met een touw omwikkelt hij de oude borsten en trekt het touw echter zo hard aan, dat tieten steeds paarser worden! Hij knelt ze compleet af! De touwen snijden in haar vlees, maar dit is nog lang niet genoeg! Hij zal de vrouw nog veel erger laten lijden! Zie wat voor gruwelijkheden er in deze film nog voorbij gaan komen!

Blond meisje hangt kwetsbaar aan de muur

Slavin aan muur

Als dat geen mooi stukje kunst is aan de muur? Het beweegt en nog leuker: je kan er aan zitten en je mag het zelfs slaan! Tenminste, dat is wat er in deze film gaat gebeuren! Het blonde meisje hangt in een zeer kwetsbare positie aan een kruis tegende muur! Nu ze helemaal bloot is, kunnen we prachtig in haar kutje kijken of genieten van haar strakke tietjes! Dat mooie buikje kan wel wat zweepslag gebruiken, vind je niet? Wat je nog meer met opgehangen blondjes kunt doen, laat de onderstaande link je zien!

Schaamlippen van vrouwen hard uitrekken

Slavinnen lippen

Wanneer je vrouw ongehoorzaam is, kun je haar op verschillende manieren straffen! Maar een heel effectieve manier is om haar te pijnigen op de meest gevoelige plekjes van haar lichaam! Haar vagina zal haar altijd veel pijn kunnen bezorgen, dus waarom hang je daar niet wat haken door? Gewoon metalen ringen door haar schaamlippen halen en om het effect nog wat te versterken, hang je er loodzware gewichten aan! Kijk eens hoe die schaamlippen uitgerekt worden!

Ontvoerde vrouw wordt naakt vastgebonden

Naakte slavin

Deze prachtige meid hangt in een nogal benarde positie! Door een gemene man is naar deze onheilspellende plek gebracht en hardhandig uit de kleren gewerkt! Op deze verlaten plek hoorde niemand haar gejammer, dus haar belager kan nu met haar doen wat hij wil! Om te beginnen ontbloot hij het lekkere wijf en bindt haar met de polsen aan het dak vast! Zo kan hij alles met haar doen, over betasten en spelen met haar meest intieme plekjes! Maar de man blijkt een ware sadist te zijn, wanneer hij zijn zweep tevoorschijn tovert!

Een kijkje op de geheime SM sex zolder

Geile SM voor slavin

Boven op zolder waar hun gasten niet mogen komen, is hun geheime SM kamer! Allerlei toestellen waar de meest gruwelijke mishandelingen kunnen worden uitgevoerd staat klaar om gebruikt te worden! Wanneer ze beide hun geile bui voelen opkomen, verandert de n in een bruut beest en de ander in een mieterig onderkruipertje! Spoedig belanden ze op hun SM zolder om daar het spelletje voort te zetten en gebruiken te maken van hun toestellen om de ander op harde wijze zo veel mogelijk pijn te doen!

Benarde posititie voor een mooie vrouw

Slavinnen sex

Sommige mensen mediteren, andere breien, maar deze vrouw moet haar geduld op aan andere manier testen! Haar kin wordt gelift door een balk en in haar mond zit een bal met stekels geklemd! Handboeien zitten strak om haar tieten heen en haar polsen zitten vastgeketend aan de balk! Koude kettingen trekken het vrouwtje ook nog eens omhoog en dat terwijl de meester nog veel meer leuke dingen in petto heeft! Kom kijken hoe deze vrouw moet lijden en haar best moet doen om deze sessie heelhuids te doorstaan!

Slavinnen in pornofilms

Bekijk op deze sites hoe al die lekkere slavinnen op de hardste manieren worden mishandeld en zeer veel pijn aan het lijden zijn.

Zwepen op naakte slavin

Zwepen op naakte slavin

Een blote slavin ligt op een bank met haar armen en hoofd geketend en kan niets anders doen dan de flinke pijnen proberen te doorstaan die de meesteres haar laat ondergaan met haar ferme, gemene zweepje!

Slavin kust en likt schoen

Slavin kust en likt schoen

Dit lekkere blondje is ongehoorzaam geweest en moet nu de schoenen van haar meester kussen en likken, terwijl ze stevig vastgebonden zit! Met een band om haar nek kan ze niet ontsnappen en zal ze gehoorzamen!

Slavin gaat bijna stikken

Slavin gaat bijna stikken

Een bruut extreme film, waarin een jonge meid nauwelijks nog adem kan halen, omdat ze helemaal in het plastic gewikkeld is en door haar meester bijna aan het stikken wordt gebracht!

Slavin stevig bestraft

Slavin stevig bestraft

Een jonge slavin hangt in de boeien te wachten op wat er komen gaat en dat zal niet mis zijn, want de gemene, genadeloze meesteres heeft een zeer pervers plannetje!

Kinky spelletjes spelen

Kinky spelletjes spelen

Wees getuige van een aantal zeer perverse en kinky spelletje die uitgevoerd worden in deze SM kelder! Slaven en slavinnen lijden hard onder de gruwelijke bestraffingen!