Kut Klemmen

Webcams
Ik geil op kut klemmen om de schaamlippen van lekkere slavinnen mee te pijnigen en haar discipline bij te brengen!

Slavin zal klemmen krijgen

Kut klemmen en bondage rek

De blonde slavin zal hoe dan ook kut klemmen krijgen terwijl ze dat helemaal niet wil. Maar ze heeft geen keuze. Eerst laten we haar even ondersteboven hangen en haar laten wennen aan pijn die straks nog heftiger zal zijn!

Slavin pijnigen in club

Slavin pijnigen in club

In een SM club wordt een slavin opgehangen en gemarteld met klemmen en knijpers! De meesteres kent geen genade en laat haar rijpe slavin goed lijden!

Slavin krijgt kut klemmen aan de schaamlippen met gewichten

Kut klemmen bijten in schaamlippen

Hard bijten de kut klemmen in de schaamlippen van de blond slaaf. Haar geschoren poesje te lekker, haar schaamlippen zijn zo zacht, haar hele vagina ruikt zo heerlijk, maar het is nodig dat we deze kut pijnigen, mishandelen en de slavin laten voelen hoe het is om ongehoorzaam te zijn.

De strakke schaamlipjes hangen naar beneden door het gewicht aan de kettingen en openen haar poesje heel mooi. Dankzij deze kut klemmen rekken we de boel mooi uit en kunnen straks ook nog eens genieten van extra grote, lange schaamlippen.

Dan draaien we de schroefjes nog eens extra aan, zodat de kut klemmen nog harder bijten en de vrouw nog meer pijn zal hebben! Nu ze in bondage vastgemaakt is en pijn lijdt kan ze zich onmogelijk bewegen. Hoe lekker is het dan om dat kutje eens van dichtbij te bekijken, te voelen en te likken.

Een pijnlijke vagina beffen, haar clitje verwennen, terwijl de schaamlippen zo'n pijn doen. Zou ze een orgasme kunnen krijgen?

Kut klemmen aan de tepels

1

Om zich voor te bereiden op de pijn zetten we de kut klemmen eerst op haar tepels! We draaien ze extra strak aan en dat terwijl ze rondborstige slavin ondersteboven hangt! Zal ze de kut klemmen kunnen weerstaan?

Poes onder stroom gezet

Poes onder stroom gezet

Ze opent haar benen en op haar schaamlippen worden twee hardbijtende klemmen gezet! De kabels voorzien de klemmen van een grote lading electriciteit!